Concorordatul preventiv si mandatul ad-hoc​

Concordatul Preventiv si Mandatul Ad-hoc

Concoratul preventiv si mandatul ad-hoc reglementate de Legea 85/2014 sunt proceduri de prevenție a insolvenței, prin care se urmărește salvgardarea întreprinderii aflate în dificultate, în vederea continuării activității acesteia, a păstrării locurilor de muncă și a acoperirii creanțelor asupra debitorului, prin proceduri amiabile de renegociere a creanțelor sau a condițiilor acestora.

Aceste proceduri de prevenție se caracterizează prin faptul că sunt rapide, confidențiale și se desfășoară cu un control judiciar minim.
O analiză diagnostic va stabili cea mai bună soluție pentru compania aflată în dificultate. Mandatul ad-hoc sau concordatul preventiv pot ajuta compania să depășescă momentul critic.

 

Aceste proceduri de prevenție se caracterizează prin faptul că sunt rapide, confidențiale și se desfășoară cu un control judiciar minim. O analiză diagnostic va stabili cea mai bună soluție pentru compania aflată în dificultate. Mandatul ad-hoc sau concordatul preventiv pot ajuta compania să depășescă momentul critic.

De ce Numera Restructuring?

Echipă tânără și dinamică​

Profesioniști în domeniul managementului insolvenței​

Continuă dezvoltare și inovare​

Tratăm fiecare partener cu deosebită implicare și, continuu, inovăm și dezvoltăm sistemele folosite.​

Disciplină și operativitate​

Respectam intotdeauna termenele si livram serviciile pe care le promitem la standarde inalte.

Contactează-ne rapid: