Despre noi

“Misiunea noastră este să ne folosim experiența și cunoașterea temeinică a teoriei și practicii juridice pentru a oferi soluții adaptate situației fiecărui proiect, cu profesionalism, rigoare și integritate.”

Din dorința de a împărtăși cele mai bune practici internaționale în domeniul insolvenței, a fost înființată în temeiul O.U.G. nr.86/2006, NUMERA RESTRUCTURING I.P.U.R.L., persoană juridică de naționalitate română, C.U.I. 42821397, cu sediul în mun. București, Şos. București – Ploiești, nr. 15, etaj 4, birou 6, sector 1, înscrisă în Tabloul Uniunii Naționale a Practicienilor în Insolvență din România în secțiunea a II-a, nr. maricol RFO II-1172.

Activitatea este coordonată de către DRANGOI SIMONA MAGDA, absolvent al Facultății de Drept din cadrul Univ.Al.I.Cuza Iași, masterand în drept european. Experiența acestuia de peste 10 ani în domeniul juridic, al insolvenței, financiar-bancar și management, completată de pregătire continuă, profesionalism și responsabilitate fac din NUMERA RESTRUCTURING I.P.U.R.L. un practician în insolvență care să poată gestiona proceduri complexe.

Demni de încredere, riguroși, eficienți, profesioniști. Acestea sunt principalele calități ale echipei noastre.

Cum ne diferențiem?

Echipă tânără și dinamică​

Profesioniști în domeniul managementului insolvenței​

Continuă dezvoltare și inovare​

Tratăm fiecare partener cu deosebită implicare și, continuu, inovăm și dezvoltăm sistemele folosite.​

Disciplină și operativitate​

Respectam intotdeauna termenele si livram serviciile pe care le promitem la standarde inalte.

De ce Numera Restructuring?

Ne mândrim cu o echipă tânără și dinamică, aflată în continuă dezvoltare și inovare, pentru a veni în întâmpinarea celor mai exigente așteptări. Ca antreprenori, gândim creativ, având o disciplină și operativitate excelente.

Pentru că înțelegem viitorul acestui domeniu de activitate adăugăm tot timpul valoare serviciilor noastre. Și pentru că profesionalismul poate fi un cuvânt mare, vă vom spune în câteva cuvinte mici cum vedem noi profesionalismul în activitatea noastră.

Ne propunem o reconfigurare a procedurii de insolvență, uneori rigidă și stresantă, într-o experiență riguroasă, previzibilă și întotdeauna ținută sub control prin decizii și acțiuni transparente și o comunicare continuă cu părțile relevante interesate, prin:

Pentru atingerea acestui deziderat vom pune instrumentele tehnologice în centrul practicii noastre, în scopul asigurării transparenței dorite, a comunicării și a administrării optime a procedurilor de insolvență.

Echipa noastra

Proiecte de referinta